Zöldborsos – aszaltparadicsomos nyersvegán diófasírt

Esküvőre kértek fel hogy a vegán vendégeknek alkossak pár fogást és erre a kedvenc fasírtomra esett a választás.

Összetevők:

3 rész aktivált dió

2 rész sárgarépa

1 rész olajban elrakott aszaltparadicsom

Ízlés szerint:

fokhagyma

őrölt zöldbors

őrölt kömény

őrölt lenmag ( ha esetleg lágy lenne a massza )

 

 

Elkészítés:

Az összetevőket aprítógépben külön – külön  morzsalékosra daráljuk/pépesítjük és jó alaposan összegyúrjuk.

5dkg-os gombócokat fasírttá formázzuk és aszalógépben 2-3 órát aszaljuk.

Friss salátával, csírákal tálaljuk.

 

2-3 napig hűtve eláll.

 

Jó étvágyat kívánok 🙂

Köszönöm ha megtekinted a video csatornám, likeolod? <3
Feliratkozol hogy elsőként értesülj a legújabb receptekről? 🙂 KATT IDE! https://www.youtube.com/channel/UCumfkmgil9qyk6dfcuOuqAw?sub_confirmation=1

 

 

GYERE VELÜNK NYARALNI! 🙂