Zöldborsos – aszaltparadicsomos nyersvegán diófasírt
Esküvőre kértek fel hogy a vegán vendégeknek alkossak pár fogást és erre a kedvenc fasírtomra esett a választás.
Összetevők:
3 rész aktivált dió
2 rész sárgarépa
1 rész olajban elrakott aszaltparadicsom
Ízlés szerint:
fokhagyma
só
őrölt zöldbors
őrölt kömény
őrölt lenmag ( ha esetleg lágy lenne a massza )
Elkészítés:
Az összetevőket aprítógépben külön – külön morzsalékosra daráljuk/pépesítjük és jó alaposan összegyúrjuk.
5dkg-os gombócokat fasírttá formázzuk és aszalógépben 2-3 órát aszaljuk.
Friss salátával, csírákal tálaljuk.
2-3 napig hűtve eláll.
Jó étvágyat kívánok 🙂
Köszönöm ha megtekinted a video csatornám, likeolod? <3
Feliratkozol hogy elsőként értesülj a legújabb receptekről? 🙂 KATT IDE! https://www.youtube.com/channel/UCumfkmgil9qyk6dfcuOuqAw?sub_confirmation=1
GYERE VELÜNK NYARALNI! 🙂