Miért jó Gourmet Élményvacsorára járni?

A kérdésben benne foglaltatik a válasz is… mert ÉLMÉNY! 🙂

Olyan összejövetel, ahol a minőségi gasztronómia magas szintű társasági eseménnyé válhat. Közelebb kerülhetünk általa az elfogyasztott ételekhez, annak készítőihez és önmagunkhoz is. A XXI. századi ember törekszik a családias hangulatú, az otthon melegét idéző, szépen terített asztalnál elfogyasztott minőségi étkezésre.

Remek alkalom egy ilyen élményvacsora baráti vagy társasági összejövetelekhez, születésnaphoz, évfordulóhoz esetleg üzleti találkozóhoz is. Különlegessége abban rejlik, hogy egyedi íz világokat vagy gasztronómiai irányzatokat van lehetőségünk megtapasztalni szeparáltabb környezetben, különleges helyszíneken – mindezt gluténmentesenlaktózmentesen!

Legyetek nyitottak az ilyen fajta tapasztalásokra is, és hogy egy kedves ‘ismerősömet” idézzem: “Miként a finom étel, a boldogság is csak akkor igazi, ha megosztjuk másokkal.” 

Következő élményvacsora menüje:

Almalapba göngyölt rózsaborsos fermentált mandulasajt, balzsamecetes zöldsalátán pihentetve Illatos és hűsítő gyümölcsleves frissen, mentával Zöldborsos diófasirt friss bazsalikomos felvidéki répán nyugtatva óriás kapribogyókkal spékelve Cukkinispagetti napszáritott paradicsomos raguval és a kert legjavával színesítve Chillis málnavelővel töltött csokibomba a’la Farkas Elemér Kóladióval és tonkababbal dédelgetett Nagyoncsokitorta frissenroppantott kakaóbabbal Ital: Dinnyés mentás limonádé

Welcome drink: Almaágyas nyírségi almapálinka

Az ételeket Varga István nyers séf alkotja https://nyerssef.hu/

Az est házigazdája: Farkas Elemér csokoládé mester http://www.csokolade-muzeum.hu/

A vacsora időpontja: 2018. július 1., vasárnap 18.00 – 21.00 📍

Helyszín: Csokoládé Múzeum 1162 Budapest, Bekecs u.22.