Az idő senkit nem kímél. Múlását szépségünk és egészségünk is magán viseli. Fiatalos kinézetünk és erős szervezetünk nem tart örökké, nem fordítható vissza a romlási folyamat. Ezt hittük egészen eddig a pillanatig… Egy plasztikai sebészekből álló csoport azonban megkísérelte a lehetetlent, nem állt meg addig a fáradtságos kutatómunkával, amíg ki nem fejlesztettek valami újat, valami mást, valami egészen különlegeset. Nekik köszönhetően ma már létezik egy olyan termékcsalád, mely mintha megnyomná az öregedés folyamatában a visszafelé játszás gombját, hatékony keverékei a sejtek szintjén dolgoznak, csökkentik az öregedés meglévő jeleit és megakadályozzák a jövőbeli károsodásokat.

A csoda hazánkban is elérhető

A Hush & Hush klinikai étrend-kiegészítő termékek tavaly nyáron jelentek meg Magyarországon az Image Skincare márka alapítói révén, és már bizonyították is hosszú távú, kedvező hatásaikat. A vitamin mixek, antioxidánsok és szuperzöldek elegyei az egész szervezetet felturbózzák, amire valljuk be, most egészen nagy szükségünk van. Az immunrendszer állandó erősítésre szorul, a mindennapos stressz kihat viselkedésünkre és alvási szokásainkra, a megtépázott vitaminraktáraink következtében bőrünk fakóvá és élettelenné válhat, hajhagymáink elgyengülnek, ezáltal hajunk töredezének indul, hajhullást is tapasztalhatunk, körmeink is betöredeznek. A Hush & Hush kapszuláinak napi fogyasztásával már néhány héten belül megindul a változás, a szervezet megerősödik, a bőr ragyogóvá és fiatalossá válik, a hajunk dúsabb lesz mint valaha.

A Hush & Hush klinikai étrend-kiegészítő paletta

PlantYourDay

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ha nem szeretsz leülni reggelizni, vagy inkább útközben “tankolod fel magad”, akkor a tökéletes ételhelyettesítő egy növényi alapú szuperétel, mely rostokban és egészséges szénhidrátokban gazdag fehérjepor. Emellett elegendő energiát biztosít egész napra, és teltségérzetet nyújt a következő étkezésig.


Ez a vegán fehérjepor szuperzöldekkel, szuperételekkel, rosttal, bio sütőtök proteinnel és Clean Clinical VitaminsTM kombinációjával revitalizálja a testet. Antioxidánsokkal véd a szabadgyökök ellen, a probiotikumok pedig az egészséges emésztést támogatják. Tökéletes, mint ételhelyettesítő, biztosítja a szervezetnek a szükséges üzemanyagot, jól indítja a napot.TimeCapsule


Az öregedés elleni harcban az egyes számú szabály szerint a szervezetet védeni kell a nap, a szennyezés és a környezet károsító hatásaival szemben a bőrön alkalmazott termékekkel. Az öregedés hatásainak megelőzése és visszafordítása érdekében vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat tartalmazó étrendkiegészítőre van szükség, melyeknek sejtszinten kell védeniük a további károk ellen és segíteniük kell a korábbi károk hatásainak semlegesítését.


Védd  szervezeted belülről ezzel a formulával, mely visszafordítja az idősödés jeleit és megelőzi a további károkat! Áttörő formula antioxidánsokkal, aminosavakkal és Clean Clinical VitaminsTM vitaminokkal, mely véd a külső agresszorokkal szemben és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.DeeplyRooted


A ritkuló haj minden életkorban érint férfiakat és nőket egyaránt. Napi 50-100 kihulló hajszál még normálisnak számít. De ha a haj ritkábbnak tűnik és annak is érződik, akkor ideje a probléma gyökérét kezelni, és egyszer s mindenkorra megoldani azt.


Erősíti a meggyengült, károsodott vagy a normál növekedésnek ellenálló tincseket. Ez a napi nutraceutikáliai termék megteremti a tökéletes alapot az erősebb, hosszabb és vastagabb hajszálakhoz, a Clean Clinical VitaminsTM vitaminok, az aminosavak, valamint a növényi és gyümölcskivonatoknak a segítségével.MindYourMind  


A nyugodt test az egészséges test, de ha a napi stressz közbeszól, a fejben lévő zűrzavar átveszi az irányítást és ilyenkor nehéz leengedni és lazítani – nem is beszélve az alvás romló minőségéről és rövidségéről. Agyunk regenerálódásához elegendő alvásra van szükség, ekkor épül újjá az idegi hálózat, támogatva a mentális jó közérzetet és az általános egészséget. Gondolj az alvásra úgy, mint a szervezet intenzív karbantartására.
Ez a gazdag nutraceutikáliai termék csillapítja az elmét, a testet és a lelket. Bizonyítottan hatásos növények csökkentik a stresszt, a fejben lévő zűrzavart, a hatásos alvástámogató anyagok segítik az elalvást és a tartós alvást, így a jó éjszakát kívánság valóra válik.

A termékek megvásárolhatóak a www.hushandhush.hu webáruházban online, illetve személyesen a Royal Clinics orvos-esztétikai központban.